China Broodje op Parfumflessen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jessie

Telefoonnummer : 86-15061503699

WhatsApp : +8615061503699

Free call

De waarde van parfumflessen varieert

July 9, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over De waarde van parfumflessen varieert

INDIANAPOLIS – Verzameld door hun ontwerper, era van productie, of voor hun esthetisch beroep, zijn de parfumflessen één van de weinig vormen van „glaswerk“ die in de zachte markt van vandaag blijven sterk houden.

Ongelooflijk genoeg, terwijl zij uiterst duur kunnen zijn, zij ook kunnen worden ontgraven gravend door doospartijen bij landgoedverkoop en vlooienmarkten. Het is, geen twijfel, de „trilling van de jacht“ die met de schoonheid van hun ontwerp wordt gecombineerd dat hen een plaats bij de bovenkant van het „meeste populaire collectibles“ lijst voor de zomer van 2019 verdient.

De art decoperiode (1920 tot de Grote Depressie) kenmerkte eenvoud van ontwerp en gewaagde geometrische vormen. Om een voorbeeld aan te halen dat de meesten van ons kunnen voorzien, stel een fles van Chanel Nr 5 voor. Geïntroduceerd in 1924, en betwistbaar de meest herkenbare parfumfles in de wereld, was het de essentie van Deco-ontwerp. Deze duidelijke glasfles kenmerkte een rechthoekig lichaam met een achthoekige kurk die op de kolom van Plaatsvendome in Parijs leek. De Franse ontwerpen waren vroege favoriet en blijven sterk vandaag met de opmerkelijke werken van Lalique en Baccarat.

 

Terwijl het duidelijke kristal vaak voor vroege Deco-parfums werd gebruikt, werden de heldere kleuren zoals groene Amerikaanse veenbes rode, amber, donkere jade en het dramatische combinatie duidelijke en zwarte kristal populair door de recente jaren '20. Faux „juwelen“ zoals robijnen, smaragden en saffieren versierde vaak de fles, en de zilveren bekleding was vrij gemeenschappelijk. De geometrische ontwerpen overheersten de era met verticale hexagon, driehoekige en stervormen die de gemeenschappelijkste vondsten zijn, hoewel u occasioneel vlinder en vogelsontwerpen zult vinden.

De kurken namen centrumstadium door de recente jaren '20 als reusachtig kristal of de Bakelietkurken wedijverden de grootte eronder van de fles. De volledige tiara, ventilator, veer en pagodevormen en de haut-reliëfkurken in de vrouwelijke vorm worden allen hoogst gezocht door collectoren. De pennen van deze kurken waren alle fijn gemalen en hun voorwaarde is van groot belang wanneer de bepalende waarde, zodat zich herinnert om de kurken evenals de fles zelf te inspecteren wanneer u een aankoop overweegt.

De glamour van Hollywood was instrumentaal in de geblazen popularisering van Tsjechoslowaaks/het parfumflessen van het besnoeiingsglas. Gekenmerkt in exclusieve salons door Maximum Factor en gebruikt als steunen in films van de dag, werden zij een inbaar moment. Het briljante gebruik van kleur, de harde geometrische hoeken, het emailleren en de zure geëtste ontwerpen worden gekenmerkt op deze flessen. Zij werden grotendeels gemaakt voor de „ongevulde“ markt en werden verkocht aan detailhandelaars voor hun eigen fragrances. Twee namen zijn synoniem met Deco-Era Tsjechisch glas: Henry Gunther Schelevogt en Heinrich Hoffmann. Zij vervaardigden zowel hun eigen ontwerpen als werkzaamheden van veel van de kunstenaars van de dag. Horloge voor hun straal zwarte kristalflessen en helder gekleurde glasvoorbeelden met glasjuwelen.

Het kroonjuweel van om het even welke parfuminzameling is de toevoeging van „factice“. Deze zeldzame, overmaatse vertoningsflessen moesten nooit worden verkocht, maar werden geleend aan opslageigenaars door de belangrijkste parfumbedrijven die voor reclame moeten worden gebruikt. Zij worden het meest meestal gevonden bij gespecialiseerde veiling, maar zij duiken van tijd tot tijd bij garage sales en vlooienmarkten op.

Veel van de flessen zullen u zult ontmoeten stagnerend parfum bevatten en zullen moeten worden schoongemaakt. Dit is vrij eenvoudig.

 

Eerst, vul de lege fles met gelijke delen van warme water en azijn, schud en laat zacht reeks voor een uur. Volgende, leeg de flesseninhoud en nieuwe vulling half de volledig met warm water. Voeg nu een theelepeltje van milde schotelzeep en een theelepeltje van ongekookte rijst toe. Schud zacht de fles 30 tot 60 seconden en laat dan reeks één uur. Tot slot leeg de fles en de spoeling met warm water. Laat luchtdroog minstens 24 uren alvorens de bovenkant te vervangen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in