Bericht versturen
China Broodje op Parfumflessen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jessie

Telefoonnummer : 86-15061503699

WhatsApp : +8615061503699

Free call
Aman Industry Co., Ltd

Aman Industry Co. , Ltd

Niets dan de beste kwaliteit & de dienst

 

Aman Industry Co., Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: AMAN Aantal werknemers:
Jaarlijkse omzet: 5000000-8000000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Sinds 2007, heeft ons bedrijf, Aman Industry, een rijkdom aan ervaring over vele jaren gehad, die tot ons maken de belangrijke deskundige in de plastic verpakkingsindustrie. Onze gekruide gekwalificeerde deskundigen hebben een diverse waaier van beroepsbekwaamheden. Wij pogen onze klanten de beste diensten en de kwaliteitsproducten te brengen. Aman Industry verkoopt machines wereldwijd aan meer dan 100 landen. Wij hebben ook pakhuizen in verschillende landen, zoals Indonesië Djakarta, Bangladesh, Dacca, Pakistan, Lahore. En India Mumbai. Enz. Op dit gebied, kunt u onze technisch en adviesverlening gemakkelijk worden.
Ons bedrijf wordt toegewijd aan constant onderzoek naar deze snellere en groeiende markt om zowel van ons als ons klantenverblijf vooruit in deze industrie ervoor te zorgen.
Wij vervaardigen en verkopen lijst vastgestelde het vullen machine en automatische vullende machinelijnen. De lijst plaatst etiketmachine en automatische etiketteringsmachines. Het assembleren van machines voor kosmetisch lotionpomp en trekkerkanon. Wij streven ernaar om de uiterste kwaliteit in alles te verzekeren wij.

Geschiedenis

Aman Industry Co. , Wordt Ltd gevestigd in het mooie en vruchtbare land van Jiangnan Yumi, de nationale beschaafde Stad van stadswuxi, het noorden van de Yangtze-Rivier, naast hoge snelheid Shanghai-Nanjing, hoge snelheid langs de Yangtze-Rivier, water en het lood van het landvervoer in alle richtingen.

Het bedrijf werd opgericht in 2007, en het heeft zich van een ambachtsworkshop aan de industrie ontwikkeld van vandaag en de handel integreerde onderneming. Het bedrijf heeft nu meer dan 100 werknemers, en de fabriek behandelt een gebied van 12.000 vierkante meters.

Tot dusver, heeft het goede de invoer en de uitvoerrelaties met klanten van Rusland, India, Singapore, Brazilië, Mexico, Spanje, de Oekraïne, Zuid-Korea, Zuid-Afrika en andere landen en gebieden gevestigd. Één van de grootste plastic van de vormverwerking en uitvoer ondernemingen in de provincie, en ook de uitvoer verwante machines en uitrusting en grondstoffen.

Wij zorgen ervoor dat wij producten produceren die populair in de markt zijn en de ongereserveerde en zekere dienst aan al onze klanten verlenen.

Dienst

Co. van Aman Industry, Ltd werd opgericht in 2007. Tot nu, hebben wij reeds goede de uitvoer en de invoerverhoudingen met klanten in Rusland, India, Singapore, Brazilië, Mexico, Spanje, de Oekraïne, Zuid-Korea, Zuid-Afrika en andere landen en gebieden, met grote eer gehad. Aman Industry neemt „gelovig en eerlijk“ als onze wortel, die in strikte beheer en technologieinnovatie, met zorgvuldige vervaardiging en voortdurende verbetering voortduren. Wij zorgen ervoor om producten te produceren door de markt worden ingestemd met en de hartgrondige en zekere dienst te verlenen die voor alle klanten.

Ons Team

China Aman Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Aman Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Aman Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

 

  • Michael May

    Michael
  • Steve Lent

    Steve
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in