Bericht versturen
China Broodje op Parfumflessen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jessie

Telefoonnummer : 86-15061503699

WhatsApp : +8615061503699

Free call

Parfummuseum in Koninginmarie's favoriete geur van Boekarest gastheren

August 20, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Parfummuseum in Koninginmarie's favoriete geur van Boekarest gastheren

Het Parfummuseum in Boekarest is het initiatief van ondernemer Val Iacob, de eigenaar van Beautik Haute Parfumerie. Het gastheren een indrukwekkende inzameling, met inbegrip van het favoriete parfum van Koningin Marie van Roemenië, gemelde muur-Street.ro.

 

laatste bedrijfsnieuws over Parfummuseum in Koninginmarie's favoriete geur van Boekarest gastheren  0

Het museum in December 2014 als particulier cultureel initiatief, geboren uit de hartstocht van Val Iacob voor parfums wordt geopend dat.

 

„Wij openden het museum die van de Mon-Boudoirfles beginnen parfum, de favoriet van Koningin Marie. Op tijd verzamelden wij duizenden tentoongestelde voorwerpen, één of andere zeer zeldzaam,“ Iacob vertelde muur-Street.ro.

 

Naast de inzameling van parfums, de diverse de schoonheidsmiddelenpunten van museum ook gastheren, de parfumflesopeners, herbaria, en de Roemeense parfums van diverse periodes, zoals die van lokale merken Macul Rosu, Farmec of Miraj.

 

Zij die het museum bezoeken kunnen hier het Eau DE Toilette parfum van het huis zien die van Lubin, terug naar 1852 dateren. Het is het oudste parfum in de inzameling van het museum. Het wordt gehouden in de originele fles en de doos, en de inhoud is bijna intact als geblokkeerd deksel en kon niet na de aankoop worden heropend.

 

Het museum heeft ook een Gin Fizz-parfum, door Henri Giboulet voor Grace Kelly wordt gecreeerd, de toekomstige prins van Monaco, in 1955 die. Het parfum werd geïnspireerd door een beroemde cocktail op dat ogenblik en wordt ook geproduceerd vandaag. Een favoriet van Koningin Marie, Mon-Boudoir, door Haubigant wordt gecreeerd, een parfumfabrikant in Parijs in 1775 wordt opgericht, is ook een deel van de inzameling, zoals Narcisse Noir is, een parfum door het huis van Caron in 1911 wordt en in een fles die van het Baccaratkristal wordt gehouden gecreeerd die. In 2011, ontspande Caron het parfum en noemde het anders Narcise Noir 100 ANS. Het gaf slechts 500 flessen van het vrij.

 

Onder de zeldzame tentoongestelde voorwerpen van het museum is een opener van het flessenparfum, die van de tijd dateren toen de deksels van de parfumflessen uit cork werden gemaakt, en een herbarium 1895 door een apotheker in Arad opgesteld.

 

Hoe te daar te worden: 172 Calea Dorobantilor, als deel van Beautik-opslag in Boekarest.

 

Het museum is open Maandag aan Zaterdagen van 10:00 aan 21:00 en op Zondagen, van 10:00 aan 13:00. De ingang is kosteloos.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in