China Broodje op Parfumflessen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jessie

Telefoonnummer : 86-15061503699

WhatsApp : +8615061503699

Free call

3 oorzaken van Brandwondtekens: Het begrip van de Tekorten over Uw Injectie het Vormen

March 1, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over 3 oorzaken van Brandwondtekens: Het begrip van de Tekorten over Uw Injectie het Vormen

De brandwondtekens die op injectie gevormde delen verschijnen is één van de gemeenschappelijkste tekortenvormdraaiers moeten van een kwaliteitsstandpunt behandelen. Zij kunnen op elk ogenblik tijdens het afgietselproces verschijnen en snel bepalen van de worteloorzaak is uiterst belangrijk in het verminderen van machineonderbreking en productverlies toe te schrijven aan kwaliteitszorgen.

Ik zal sommige oorzaken benadrukken die uit drie verschillende gebieden stammen die machine zijn, en materiaal vormen en sommige voorgestelde remedies geven helpen dit gemeenschappelijke tekort behandelen.

 

Machine: Verscheidene verschillende dingen kunnen brandwondtekens veroorzaken verbonden aan de machine of het proces. Het materiaal kon eenvoudig te heet zijn waarbij de smeltingstemperatuur zou moeten worden verminderd. De brandwonden kunnen ook door de vorm worden veroorzaakt die te snel worden gevuld en u zou de injectiesnelheid moeten verminderen. Als backpressure te hoog is die brandwondtekens kan ook veroorzaken. Het ongepaste zuiveren van de vorige hars kan verschijnen zoals brandwonden in de in werking gestelde stroom waar het vorige materiaal om in het vat werd verlaten te koken veroorzakend gebrand materiaal om de huidige looppas te belemmeren. Een juiste het zuiveren procedure zou altijd in plaats moeten worden gezet bij het veranderen van materialen of het uitvoeren van kleur verandert.

Vorm: Als de vorm niet behoorlijk wordt gelucht of de het vastklemmen druk toen te hoog is kan de lucht in de holte wordt opgesloten de rand van het deel veroorzaken om te branden waar het ongepaste luchten die plaatsvindt. In dit geval, zou de vorm moeten worden geïnspecteerd en het luchten vast aan waar de juiste gasversie kan worden verwezenlijkt wanneer het vormen.

Materiaal: Als het materiaal of hars die nat zijn of een bovenmatig vochtgehalte hebben in werking worden gesteld, dan kan dat brandwondtekens aanwezig veroorzaken om in het afgewerkte product te zijn. Als dit het geval is, zou de vormdraaier het drogen van het materiaal aan juiste bril moeten bekijken alvorens afgietseltoepassingen voortdurend.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in